Jiří Pomeje (†54) zůstane v hrobu sám! Tohle si přál jeho otec!

Jiří Pomeje 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 16:05

Rok po smrti Jiřího Pomejeho se jeho jméno opět skloňuje, a to v souvislosti s úmrtím jeho otce, který podlehl té samé nemoci. V posledních dnech se řešilo, zdali nespočinou vedle sebe. Jak to dopadlo?

Osud otce herce Jiřího Pomejeho (†54) je až mrazivě stejný jako ten, který měl jeho syn. Známý herec, dabér a producent zemřel po boji s vážnou nemocí koncem loňského února. Jeho tatínka potkal stejný osud letos v březnu.

Také Jiří Pomeje starší podlehl rakovině hrtanu, což vyšlo najevo až v červnu. V posledních dnech se také začalo mluvit o možnosti, že by byl pochován v hrobu po boku syna, který můžeme nalézt v Českých Budějovicích.

Jenže jak uvedla jeho poslední partnerka Monika Ferenčíková, jeho poslední vůle byla v této věci jiná. „Vysloveně nechtěl pohřeb a nechtěl spočinout vedle syna. Přál si, aby tam jeho Jiří kraloval sám,“ řekla webu ahaonline.cz.

Momentálně to však celé má v rukou rodina, což ona sama potvrdila. „To je záležitost rodiny, Jirkovy dcery Petry,“ dodala. Je přitom známo, že vztahy mezi oběma ženami jsou napjaté.

Témata: Jiří Pomeje