Eva Burešová nahradí kolegyni ze Slunečné! Bude kvůli tomu dusno?

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2020 13:21 | Aktualizováno: 30. června 2020 21:56

Možná i díky popularitě seriálu má Eva Burešová novou roli, ve které má přitom nahradit právě kolegyni ze Slunečné. Má se produkce obávat, že to mezi oběma herečkami vyvolá zlou krev?

Eva Burešová je v posledních měsících hodně na očích díky Slunečné, ve které má jednu z hlavních rolí. V létě ji však budou moci diváci sledovat také na Letních shakespearovských slavnostech, kde nahradí jednu kolegyni ze seriálu. Nebude kvůli tomu na jeho natáčení dusno?

Nejspíš ne, protože Veronika Arichteva musela zanechat obou svých rolí kvůli probíhajícímu těhotenství. Jako křivdu to tedy svým způsobem nemůže brát. Kolegyně se místo ní objeví v Zimní pohádce.

Jak zatím Burešová zvládá přípravy? „Poslední tři čtyři roky jsem zvyklá se učit texty rychle, naučím se spoustu stránek nazpaměť. Ale divadelní věci se učím pomaleji,“ přiznala dle serveru cnn.iprima.cz.

Co by jako maminka poradila těhotné kolegyni? „Maminky mají potřebu radit, když je nějaká žena těhotná. Ale každá maminka to má v sobě, takže se mateřský pud automaticky probudí a Veronika se nebude muset nic učit,“ dodala populární herečka.

Témata: Eva Burešová Veronika Arichteva