Malátný z Chinaski oslaví kulatiny: Chtěl něco změnit!

Michal Malátný (vpravp) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2020 21:12

Je to neuvěřitelné, ale členové oblíbené kapely Chinaski už jsou tady s námi tak dlouho, že jeden z nich oslaví kulaté 50. narozeniny. Frontman Michal Malátný se rozhodl, že si k nim nadělí velké změny.

Zpěvákovi a kytaristovi Michalu Malátnému se v rodině s manželkou a dvěma dcerami i v hudbě s kapelou Chinaski podařilo před padesátkou srovnat svůj život. Před dvěma lety až na kytaristu Františka Táborského vyměnil celé obsazení populární skupiny.

Měsíc před svým životním výročím, které připadá na 30. června, se pak s rodinou přestěhoval do nového bytu. "Jaký si to uděláš, takový to máš, pokud to uděláš rychle," řekl v rozhovoru s ČTK s odkazem na text písně 1. signální.

Ke změnám Malátného inspiroval jeho kamarád, který tvrdil, že padesátka je poslední mez, kdy může člověk něco udělat se svým životem. "Říkal jsem si, co bych měl změnit, abych byl v pohodě," zavzpomínal.

"Rozhodl jsem se vyměnit spoluhráče v kapele, abych tam byl šťastný a aby to v ní všechny lidi bavilo. A druhá věc byla bydlení, chtěl jsme dostat rodinu do většího bytu, abychom čtyři lidi pořád nežili v obýváku. A povedlo se mi to," uvedl Malátný.

Témata: Michal Malátný Skupina Chinaski