Marek Eben přišel o veškerou práci? Vše je jinak!

Marek Eben moderuje StarDance 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2020 19:45

Marek Eben se letos musel vypořádat přinejmenším z jednou špatnou zprávou. Kvůli epidemiologické situaci zrušili festival v Karlových Varech. On se tam ale v červenci stejně vydá. Jak je to možné?

Už to vypadalo, že Marek Eben letos moc pracovně vytížený nebude. StarDance má tradičně po dvou řadách za stejný počet let pauzu, nečekaně ji ale musel kvůli koronavirové pandemii vyhlásit také filmový festival v Karlových Varech.

S ním je oblíbený herec a moderátor rovněž neodmyslitelně spjatý, pro televizi zde odjakživa natáčí Festivalové vteřiny. Nakonec se ale ukázalo, že o práci související s festivalem úplně nepřijde.

Jiří Bartoška připravil náhradní program a společně s Ebenem zahájí večer v pátek 3. července festival Tady Vary, který bude napříč republikou probíhat až do soboty 11. července.

„Chceme, aby přehlídka Tady Vary ve vašem kině přinesla divákům víc než jen běžné filmové představení. Je to náš vzkaz všem festivalovým návštěvníkům, že na ně nezapomínáme a že se těšíme na setkání při dalším festivalovém ročníku,“ řekl dle webu novinky.cz Bartoška.

Témata: Marek Eben