Upřímná Monika Bagárová: Jaký je Makhmud tatínek?

Monika Bagárová porodila 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 15:00 | Aktualizováno: 27. června 2020 20:02

Monika Bagárová a Makhmud Muradov už jsou několik týdnů rodiči, cesta k tomu ale byla poměrně spletitá. Uzbecký zápasník by o tom mohl vyprávět. Zpěvačka si ho totiž zkoušela.

Uplynul už více než měsíc od chvíle, kdy se Monika Bagárová a její partner Makhmud Muradov stali rodiči, narodila se jim dcera Rumia. Jejich vztah přitom netrvá nijak zvlášť dlouho.

Novopečenou maminku ale od začátku zajímalo, jakou má vztah s MMA zápasníkem perspektivu. „Kdyby mi hned na začátku řekl, že nechce děti, tak bych do toho ani nešla,“ přiznala časopisu Maminka.

Přes to pro ni zkrátka nejel vlak. „Stoprocentně. Nemohla bych být s chlapem, který nemá vztah k dětem, nebo je dokonce nemá rád. To bych vůbec nedala. Já bych ho takhle vlastně ani nemohla milovat,“ svěřila se zpěvačka.

„Já myslím, že bude skvělej táta. Ale samozřejmě si myslím, že u těch chlapů to celkové obrovské nadšení a zamilování k dítěti přijde, až se narodí. Chlapi jsou v tomhle prostě trošku opožděnější než my baby, navíc my to miminko nosíme, takže k němu máme i jiný vztah,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov