Lucie Benešová: Tajemství vztahu s Matonohou odhaleno!

Lucie Benešová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 12:22

Není výjimkou, že se do sebe při práci zakoukají dva herci a nakonec se z nich stanou manželé. Jak to měli Lucie Benešová a Tomáš Matonoha? Oblíbená herečka to prozradila.

Lucie Benešová má herecké manželství s kolegou Tomášem Matonohou, ten to s ní ale rozhodně neměl jednoduché. Nejen kvůli tomu, že se nechtěla vdávat. Kdy se vlastně oba seznámili?

Jak herečka prozradila, bylo to při natáčení povídky, kde on hrál neodolatelného muže, kterému ženy padaly k nohám. „A já byla jedna z nich. V té době jsem byla sama, jenom se synem Luciánem,“ zavzpomínala pro web ahaonline.cz.

„Mně se moc nelíbil, spíš jsem se mu líbila já a on si mě tak jako vytipoval. Já jsem si ho moc nevšimla, myslela jsem si, že bude asi zadaný, protože mu bylo necelých třicet. Vůbec mě nenapadlo, že by mohl být volný,“ svěřila se.

Nakonec z toho byla svatba, i když se jeden z nich kroutil. „Já jsem nikdy úplně neměla nějaké sklony a úmysly se vdávat. Jsem jenom jednou vdaná a doufám, že naposled. Ale Tomáš si to přál. V tom je tradiční, má rád věci tak, jak mají být,“ dodala Benešová.

Témata: Lucie Benešová