Dominika Gottová: Dolehlo to na ní! Už nikdy…

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. června 2020 9:11

Dominika Gottová v tomto týdnu oslavila narozeniny a při té příležitosti na ní opět dolehlo, co se stalo loni v říjnu. Tehdy navždy odešel její milovaný tatínek Karel Gott. K narozeninám už jí letos nepopřál.

Dominika Gottová ve čtvrtek oslavila 47. narozeniny, ale svůj velký den si naplno užít nemohla. Část dne totiž musela strávit v práci, jakmile však měla volnou chvíli, začala se věnovat příjemným povinnostem.

Dostala totiž spoustu přání. „Večer jsem si v klidu sedla k telefonu a četla skoro tři stovky přání a gratulací. A pak jsem si uvědomila, že vlastně poprvé od táty nepřišla žádná! Rozbrečela jsem se,“ řekla webu ahaonline.cz.

Bohužel, jedno přání už v té záplavě chybělo. Karel Gott (†80) se již letos pochopitelně neozval, protože loni v říjnu podlehl vážné nemoci. Na jeho nejstarší dceru to ve čtvrtek znovu dolehlo.

„Byl to pro mě ale důležitý moment, protože já pořád nemůžu uvěřit tomu, že odešel. A tohle je další událost, která mě v tom utvrdila. Táta mi už nikdy k narozeninám nepopřeje!“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott