Jaromír Jágr a nová přítelkyně: Má se čeho bát?!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 11:11

Nová známost Jaromíra Jágra je v českém šoubyznysu velkým tématem posledních dní, přece jen byl legendární hokejista přes rok nezadaný. O jeho Dominice toho ale moc nevíme. Má se slavný sportovec něčeho bát?

Kolem Jaromíra Jágra je v posledních dnech zase pěkně rušno. Lidi zajímá, zdali bude v příští sezóně hrát hokej, ještě zajímavější jsou však informace týkající se jeho osobního života. Olympijský vítěz z Nagana je od rozchodu s Veronikou Kopřivovou oficiálně nezadaný.

Jenže před několika dny se po jeho boku objevila tajemná kráska, se kterou navštívil luxusní hotel ve Špindlerově Mlýně. Později se ukázalo, že se legendární hokejista s Dominikou Branišovou zná už pěkných pár měsíců.

Poprvé se měli setkat v únoru v pražském klubu Duplex, kde modelka podle některých informací pracuje. Tehdy se jednalo o akci hokejistova kamaráda DJ Uwy, který se s Dominikou zná. Co o ní byl ochoten prozradit?

„Znám ji od vidění, je to naše branže, víme o sobě, ale osobně ji více neznám. Co ale vím, je to milá sympatická bezproblémová holka. Navíc Jarda je velmi chytrej, není to žádnej blbec, takže jsem si jistý, že blbou holku by vedle sebe neměl a nemá,“ řekl DJ webu super.cz.

Témata: Jaromír Jágr