Vladimír Polívka: Brutální napadení herce už vyšetřuje policie!

Vladimír Polívka s tátou Bolkem (foto: Jiří Salik Sláma) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 9:10

Brutální napadení herce Vladimíra Polívky by se nemělo obejít bez trestu. Incidentem, který se stal tento týden v Praze, už se zabývají policisté. Samotný herec si toho ovšem moc nepamatuje.

Jak vás stars24.cz informoval, ve středu došlo v centru Prahy k brutálnímu napadení syna Bolka Polívky. Vladimír Polívka potvrdil, že ho neznámí lidé přepadli, okradli o peníze a platební kartu. Žádné další informace ale neposkytl.

Podle informací webu blesk.cz se už celou záležitostí zabývají policisté, kteří již provádějí prvotní úkony. „Incident, který se stal ve středu v ranních hodinách na Petrském náměstí v Praze 1 a při kterém měl být přepaden muž, ročník 1989, prověřují kriminalisté prvního policejního obvodu,“ řekl serveru policejní mluvčí Jan Rybanský.

Samotný Polívka však nemůže být policistům moc nápomocný. Podle slov maminky Chantal Poullain totiž oblíbený herec při útoku ztratil vědomí, a tak ani neví, kolik lidí na něj zaútočilo.

Ona sama uvedla, že Vladimíra neznámí lidé bili do obličeje a kopali do žeber, pochopitelně tedy zamířil na ošetření do nemocnice. Tam si ho lékaři chtěli nechat, on však dle dostupných informací podepsal revers.

Témata: Vladimír Polívka