Jiřina Bohdalová v karanténě? Stašová prozradila, jak to spolu zvládly!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 18:51

I Jiřina Bohdalová skončila na jaře ve státem nařízené karanténě a izolovala se od většiny lidí. Výjimkou byli samozřejmě členové rodiny. Simona Stašová nyní prozradila, jak spolu toto období přečkaly.

Dnes už je Jiřina Bohdalová zase ve svém živlu a cestuje po republice, v době koronavirové pandemie se ale vzhledem k příslušnosti k rizikové skupině zodpovědně izolovala od ostatních lidí. Jak složitou dobu prožila?

Ve vysílání Českého rozhlasu to prozradila její dcera Simona Stašová. „Já musím říct, skoro bych řekla, že se za to stydím, ale my jsme si to strašně užily. Já jsem nikdy nebyla tolik času v jednom kuse s mámou jako teď za tyhle tři měsíce,“ přiznala.

Hvězda Pelíšků popsala, jak vypadala jejich každodenní rutina. „Já jsem vždycky přišla kolem páté hodiny, máma měla navařeno, já jsem přišla s nákupem na druhý den, pustily jsme si film nebo jsme si povídaly,“ svěřila se herečka.

„Bylo to strašně krásný a já jsem najednou v této době zjistila, co všechno vlastně člověk k životu potřebuje. A ono toho není moc,“ konstatovala Stašová.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová