Veronika Kopřivová měla možnost přiznat rozchod! Jak to dopadlo?

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 16:49

V posledních dnech se spekuluje, zdali mezi Veronikou Kopřivovou a jejím partnerem Mírou nedošlo k rozchodu, protože se objevily jisté náznaky. Modelka nyní dostala prostor rozchod přiznat. Udělala to?

Zatímco její bývalý partner Jaromír Jágr má údajně novou známost, ke které už se ona sama krátce vyjádřila, Veronika Kopřivová možná řeší úplně odlišné starosti. Alespoň tomu nasvědčují některé spekulace, které se objevily v posledních dnech.

Modelka a podnikatelka se po rozchodu s legendárním hokejistou dala dohromady s kolegou Miroslavem Dubovickým. Jenže jejich lásce je možná konec. Rodačka z Teplic v nedávném chatu s fanoušky uvedla, že „sedí doma sama“ a „nemá moc s kým“ cestovat.

Jenže když mohla Kopřivová rozchod se svalovcem napřímo potvrdit, raději dál nejasně mlžila. „Tak o tom nic nevím. To jsou mi dnes novinky,“ řekla webu super.cz a dál se na toto téma odmítla bavit.

Dubovický už k celé záležitosti také poskytl krátké vyjádření. Také on v podstatě nic zásadního neřekl, pouze uvedl, že Veronika „něco psala na instagramu“. Na idylu to mezi nimi ale evidentně nevypadá.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický