Karel Gott (†80): Před rokem zažil něco, co nikdy předtím!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 16:02

Na Karla Gotta už sice můžeme jen vzpomínat, ale děláme to moc rádi. Přesně před rokem měl legendární zpěvák něco důležitého na srdce. Pojďme si připomenout slova, která pronesl po jedinečném zážitku.

Karel Gott byl přesně před rokem opravdu dojatý. Právě měl za sebou zážitek, jaký nikdy předtím nezažil. V Divadle Na Jezerce v předstihu s přáteli oslavil kulaté 80. narozeniny, které byly opravdu výjimečné.

Jasně to demonstruje příspěvek, který se přesně před rokem, tedy 24. června 2019, objevil na jeho instagramovém profilu. Tam se tenkrát objevila fotografie z jeviště divadla doplněná o následující komentář Mistra.

„Nejlepší oslava mých narozenin v životě! Nepopsatelná atmosféra a nezapomenutelný večer. Přátelé, kolegové, kamarádi, děkuji vám!“ napsal mnohonásobný Zlatý slavík na sociální síti. Že byla jeho slova pravdivá, to se ukazuje i po 12 měsících.

Jak vás stars24.cz informoval, jen před pár dny na oslavu zavzpomínala Jitka Zelenková, Gottova dlouholetá spolupracovnice. „Nechce se mi věřit, jak ten rok rychle uběhl,“ uvedla při té příležitosti.

Témata: Karel Gott