Agáta Prachařová ukázala kluky, které miluje! Co je zač ten dospělý?

Agáta Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 9:43

Agáta Prachařová v poslední době neměla v lásce moc štěstí, poměrně rychle za sebou prožila hned několik rozchodů. Když ale v těchto dnech ukázala kluky, které miluje, vedle syna se objevil pohledný mladý muž. O koho jde?

Agáta Prachařová už má od loňského rozpadu manželství s Jakubem Prachařem za sebou dva další vztahy, ani jeden ale nedopadl podle představ. Před časem se zase objevily informace, že měla pánský doprovod na nedávné cestě do Chorvatska.

I proto zaujala fanoušky na jejím instagramovém profilu fotografie, na které je s jejím synem Kryšpínem evidentně dospělý muž. „Moji kluci. Miluju a budu,“ napsala navíc modelka a moderátorka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Čen 23, 2020 v 10:32 PDT

Hned vzápětí ale pro jistotu připojila vysvětlující komentář. „Nejsme spolu, jen máme hezký vztah a vždy budem,“ dodala Prachařová, která v příspěvku nezapomněla tajemného muže označit. Brzy měli všichni jasno.

Na snímku je totiž s chlapcem jeho otec Miroslav Dopita, který sice zprvu nepůsobil jako moc zodpovědný rodič, v poslední době se ale polepšil. Agáta to evidentně umí ocenit.

Témata: Agáta Hanychová Miroslav Dopita