Bude vítězka StarDance obhajovat? Kubařová překvapila slovy o účasti!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 16:44

V roce 2020 se budou muset fanoušci obejít bez StarDance, ve které naposledy kralovala Veronika Khek Kubařová. Oblíbená herečka by toho prý klidně šla znovu. Znamená to, že bude obhajovat?

Letos se musí diváci smířit s tím, že si StarDance vybírá tradiční pauzu. Televize mezitím může přemýšlet, koho v příštím roce osloví s nabídkou k účasti. Klidně by mohla oslovit i úřadující vítězku, protože ta se nechala slyšet, že by do toho šla klidně znovu.

„Je to dřina ve všech směrech,“ přiznala dle webu rozhlas.cz v pořadu Xaver a host Veronika Khek Kubařová, která loni v taneční soutěži zvítězila v páru s Dominikem Vodičkou. Členka Dejvického divadla pojmenovala, v čem je to nejsložitější.

Účastníci podle ní musí ustát tlak, tréninky i veškerou pozornost. „Do toho je člověk permanentně fyzicky vyčerpaný, protože trénuje a ještě má povolání, které znamená večerní hraní divadel,“ konstatuje oblíbená herečka, kterou málem o triumf připravil karambol.

„Dominik si na tréninku vyhodil čtyři žebra. Nezpůsobila jsem to ani tím, že bych udělala chybu v choreografii, ale tím, že jsme se oba pořádně nedomluvili. Mrzelo mě hlavně to, že se to vůbec stalo a že jsme nevěděli, jestli bude moct další přímý přenos odtančit. A to byl jediný moment, kdy jsem se o něj bála,“ prozradila Kubařová.

Témata: Veronika Kubařová