Hvězda Peče celá země Maršálek: Tajná svatba!

Josef Maršálek s partnerem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 12:59

Josef Maršálek rozhodně nelituje angažmá v pořadu Peče celá země, díky němuž se dostal do povědomí lidí. Další důležitý životní krok udělal před několika dny, kdy došlo na tajnou svatbu.

Josefa Maršálka proslavila po celém Česku až relativně nedávno televizní soutěž Peče celá země, kde byl jedním z porotců. Tam jsme se dozvěděli mnoho o jeho kulinářských schopnostech, méně však o jeho soukromí.

V něm došlo v těchto dnech k velké události. Cukrář si o uplynulém víkendu řekl ano se svým partnerem Petrem Tejmlem, což demonstroval fotkou s prstýnky na rukou na instagramovém profilu.

„Z celého srdce děkujeme rodině, přátelům, kamarádům a našim svědkyním za nádherně prožitý den, za dary a dárky a za to, že tady pro nás jste! Máme vás rádi. Petr & Pepa,“ vzkázali novomanželé na sociální síti.

Partner Maršálka se pohybuje ve zcela jiném oboru, je vysokoškolským pedagogem a přednáší předměty etologie zvířat a chov drobného zvířectva. Navíc založil chovatelskou stanici, která se věnuje chovu ušlechtilých morčat.

Témata: Josef Maršálek Soutěž Peče celá země