Karel Gott (†80): Kamarádi nezapomněli! Rok poté...

Karel Gott a Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 9:09

Kamarádi a kolegové na něj nezapomněli. Uplynul rok od chvíle, kdy si Karel Gott naposledy ve svém životě užíval pozornost většiny svých dobrých přátel. Někteří z nich na to vzpomínají dodnes.

V neděli si český šoubyznys připomněl jedno zajímavé výročí. 21. června uplynul rok od poslední velké oslavy narozenin legendárního zpěváka Karla Gotta (†80), který kulatiny oslavil s předstihem, protože správně připadaly až na 14. července.

Na dojemné setkání zavzpomínala na sociální síti jeho dlouholetá spolupracovnice Jitka Zelenková, která sdílela fotografii z oslavy, na níž pózuje společně s kolegyněmi Monikou Absolonovou, Ilonou Csákovou a Bárou Basikovou.

„Dneska je to přesně rok, co jsme s holkama přály Karlovi k narozeninám. Na oslavě v Divadle Na Jezerce jsme mu zazpívaly upravenou verzi písničky Mňau, neboli Hej kočky. Nechce se mi věřit, jak ten rok rychle uběhl,“ uvedla zpěvačka.

Konání oslavy loni v červnu umožnil ve svém divadle Jan Hrušínský, na Jezerku se tehdy dostavil každý, kdo mohl. Pár absencí ale přece jen bylo. Šancí se s Gottem setkat přitom poté už moc nebylo.

Témata: Karel Gott Jitka Zelenková