Tajnůstkářka Veronika Kopřivová: Rozchod s Mírou?!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 14:40

Veronika Kopřivová po loňském rozchodu s Jaromírem Jágrem dlouho sama nezůstala, brzy se na scéně objevil Miroslav Dubovický. Jenže jejich vztahu už možná odzvonilo.

Zatímco Jaromír Jágr si možná konečně našel novou slečnu, jeho poslední partnerka Veronika Kopřivová má zřejmě úplně odlišné starosti. Objevily se totiž spekulace o nejnovějším vývoji jejího vztahu.

Rodačka z Teplic se po loňském rozchodu s legendárním hokejistou dala dohromady s Miroslavem Dubovickým. Dřív dávali svou lásku na odiv, teď už se ale pěkných pár měsíců na jejím instagramovém profilu žádná společná fotografie neobjevila.

Modelka a podnikatelka navíc cosi naznačila i v chatu s fanoušky. Když přišla řeč na cestování, přiznala, že momentálně „nemá moc s kým“. Také v odpovědi na jednu z otázek uvedla, že sedí doma sama.

Dubovický se k celé záležitosti postavil čelem. „Ona něco psala na instagramu, já ho vůbec nesleduju, no, znáte ženský. Já se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekl webu blesk.cz na otázku, zdali došlo k rozchodu.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický