Jak je na tom Jiří Menzel? Dobrý kamarád promluvil!

První foto Jiřího Menzela po deseti měsících 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 14:01

Jiří Menzel se už nějaký čas potýká se zdravotními problémy, obzvlášť pro něj tedy přišla koronavirová pandemie opravdu nevhod. Jak ji legendární režisér zvládl? Prozradil to jeho dobrý kamarád.

Jiří Menzel se dodnes dává dohromady po vážném zánětu mozkových blan a jeho nejbližší na něj musí dávat velký pozor, zvlášť nyní v době koronavirové pandemie. Na veřejnosti ho nejspíš jen tak neuvidíme.

Staří přátelé se za ním však mohou stavit doma. Jak vás stars24.cz informoval, jedním z nich byl celkem nedávno divadelník a principál Semaforu Jiří Suchý, který sice nechtěl zacházet do detailů, ale něco málo o setkání prozradil.

„Má se tak, jak mu to ten jeho stav dovolí. Není zdráv. Byl jsem u něj asi po půl roce. Tu a tam jsme zavzpomínali. Byly tam jeho dcery, manželka,“ řekl slavný umělec webu expres.cz.

Už před nějakým časem z okolí legendárního režiséra zaznělo, že s manželkou prožili pandemii v klidu a v pohodě bez jakýchkoliv následků. Nebezpečí je ale pochopitelně velké, protože Menzel dál patří do jedné z rizikových skupin.

Témata: Jiří Menzel Jiří Suchý