Hana Krampolová: Návrat do péče lékařů!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. června 2020 14:11

Manželka Jiřího Krampola (81) Hana se opět chystá do nemocnice! Lékaře v posledních měsících vídá snad častěji než svého partnera! Tentokrát ji čeká operace a rehabilitace.

Už víc než měsíc uplynul od doby, kdy lékaři rozhodli o propuštění Hanky Krampolové domů. V léčebně strávila dlouhé čtyři měsíce, léčila se ze závislosti na cigaretách a údajně i alkoholu a lécích proti bolesti. Přesto s kouřením úplně nesekla.

Proč? Vysvětlení je podle ní prosté. „Doktorka říkala, že musím přestat kouřit úplně, ale úplně to zakázat by nebylo dobré. Ten organismus je za ta léta zvyklý na dávky,“ vysvětlila webu Expres.cz Krampolová.

V současné době si tak prý dopřává tři cigarety denně. „Kdybych vynechala cigarety úplně, nebylo by to dobré,“ tvrdí s tím, že kdyby na tom byla zdravotně špatně, nekouřila by vůbec.

Hanka dodala, že se sice cítí dobře, přesto ji čeká další hospitalizace. Má před sebou totiž náročnou operaci, během které jí lékaři vyndají z nohy šrouby. Následně musí podstoupit dlouhou rehabilitaci.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol