Lucie Vondráčková prý vydělala MILIONY! A Plekanec ostrouhal!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 11:15 | Aktualizováno: 17. června 2020 17:00

Rozvod stál Lucii Vondráčkovou bezpochyby spoustu sil, nakonec ale získala, co chtěla. Dlouho jí to ale ve vlastnictví nezůstalo. Podle nejnovějších informací uskutečnila obchod, kterým si přišla na pořádný balík peněz.

Teprve nedávno se ukázalo, že rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se táhl déle, než se všichni domnívali. K prodlení došlo mimo jiné kvůli pražskému bytu v hodnotě 25 milionů korun, který se dle dostupných informací dostal do výlučného vlastnictví dvojnásobné maminky až letos v dubnu.

Oblíbená herečka a zpěvačka začala obratem jednat. Podle informací webu extra.cz se rozhodla nemovitosti na pražských Kavčích horách zbavit a prodat ji. Kupce se podařilo najít až překvapivě rychle.

Server zjistil, že dle smlouvy podepsané 20. května prodala Vondráčková byt, velkou zahradu i právo na užívání dvou parkovacích stání. Od nového majitele za to prý měla vyinkasovat 28 a půl milionu korun.

Z dokumentu vyplývá, že nemalou částku, konkrétně 4 miliony a 200 tisíc korun, si nechala vyplatit s předstihem jako zálohu. Na co je použila, můžeme jen hádat.

Témata: Lucie Vondráčková