Moderátor Honza Musil (52) se raduje: Brzy se narodí miminko!

Honza Musil s partnerem Jakubem a vnukem 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. června 2020 11:11 | Aktualizováno: 16. června 2020 18:36

Známý moderátor Jan Musil (52), čeká další přírůstek do tak již poměrně velké rodiny! Na sociálních sítích se s fanoušky podělil o šťastnou novinku!

Honza Musil a jeho manžel Jakub (30) netrpělivě vyhlížejí nejnovější přírůstek do rodiny! Moderátor se totiž už brzy stane trojnásobným dědečkem. „Třetí vnoučátko je na cestě, a jak je vidět, maminka Sáry (Lucie) si to užívá, a my s ní,“ raduje se Musil. Přidal i fotografii, na které se jeho dceři pod bílým tričkem zřetelně rýsuje těhotenské bříško.

Dnes sice Jan žije s mužem, s předchozího manželství má dvě dcery. Právě díky nim se teď může radovat s vnoučátek. Jeho dcera Lucie už má čtyřletou dcerku Sáru, jeho mladší dcera Veronika už má doma dvouletého Jakoubka.

Honza dodnes označuje svoji bývalou manželku Ivetu za „ženu svého života“ a má s ní dodnes velmi dobré vztahy. „Před 35 lety jsem si vzal nejúžasnější ženu,“ svěřil se nedávnou fanouškům na instagramu.

I díky tomu jejich netradiční rodina velmi dobře funguje. „Jsme rodina. Máme úžasné dcerky, správná vnoučata a bezvadné partnery. Jsem šťastnej chlap, pyšnej táta a praštěnej dědeček. A to všechno díky “své” Ivetce, kterou jsem poprvé viděl jako 11letou holku,“ vysvětluje Honza, který se ženil velmi mladý. Kvůli manželce Ivetě se dokonce musel nechat v minulosti zplnoletit.

Témata: Jan Musil