Fenka Stella zemřela: Další SMRT v rodině Karla Gotta (†80)!

Stella (pes rodiny Gottových) 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 8:30 | Aktualizováno: 16. června 2020 20:35

Rodina legendárního zpěváka Karla Gotta se opět zahalila do smutku, protože odešel další její důležitý člen. Na vině je přitom nemoc, se kterou se potýkal samotný Mistr.

Tři čtvrtě roku po smrti Karla Gotta (†80) pozůstalí po legendárním zpěvákovi, především pak vdova Ivana se svými dvěma dcerami, opět truchlí. Musí se totiž vyrovnávat s další velkou ztrátou. Odešel jejich čtyřnohý kamarád.

„Nejdražší Stellinko, děkujeme Ti za nádherných deset let, které jsme společně v lásce a psí radosti mohli s Tebou prožívat. Některé věci jsou mezi nebem a zemí a jen Bůh ví, proč jsi před pár měsíci onemocněla,“ píše Ivana na manželově instagramovém profilu.

Za zmínku stojí, že lymfom diagnostikovali lékaři v říjnu 2015 také samotnému Gottovi. Zatímco s ním ještě Mistr dokázal popasovat, akutní leukémie už byla nad jeho síly.

„Dnes jsi nás opustila a naše veškeré myšlenky jsou s Tebou. Víme s pozemskou jistotou, že už zase ležíš u nohou svého milovaného páníčka. Stello, zůstáváš v našich srdcích a pozdravuj tam nahoře,“ dodala Gottová.

Témata: Stella (pes rodiny Gottových) Karel Gott Ivana Gottová