Leoš Mareš nezapomněl: Výročí, jak se sluší a patří!

Leoš Mareš s Monikou Marešovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 16:40

Už je to pěkných pár let, co mu současná manželka zamotala hlavu. Leoš Mareš na výročí vztahu se svou Monikou nezapomněl a připomněl ho tak, jak se v dnešní době sluší a patří - společnou fotkou na sociální síti.

Leoš Mareš jistě nepochybuje, že si manželku vybral správně. Jeho Monika třeba nedávno uvedla, že přemýšlí o tom, že se znovu zapojí do projektu jeho koncertů v O2 aréně, i když to původně neměla v plánu. Důležité však je, že se jim spolu daří především v osobním životě.

Důkaz o tom o víkendu poskytla právě módní stylistka, když připomněla, že mají s oblíbeným moderátorem výročí pět let vztahu. Na sociální síti se pochlubila první fotkou páru, na které byly v podstatě jen její vlasy a jeho obličej.

Mareš se pochopitelně nenechal zahanbit a na svém instagramovém profilu také zveřejnil snímek s Monikou. Doplnil ho stručným a jasným vyjádřením. „5 let spolu,“ napsal v doprovodném textu.

Sluší se připomenout, že moderátor má pro ženy se jménem Monika slabost. Zatímco s bývalou manželkou má dva syny, s tou současnou si zatím dítě nepořídili.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)