Charlotte Gottovou čeká chvíle slávy? Za pár dní může být všechno jinak!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 18:05 | Aktualizováno: 15. června 2020 12:35

Charlotte Gottová se život obrátil vzhůru nohama, když umřel její tatínek, teď může přijít další důležitý moment v jejím životě. Už za pár dní se o sobě může dozvědět něco nového. O čem je řeč?

O Charlotte Gottové jsme od říjnového úmrtí jejího tatínka Karla Gotta (†80) mockrát neslyšeli. Možná i kvůli tomu, že v březnu přišla o chvíli slávy. Plánované předávání Cen Anděl, kde byla s tatínkem nominovaná v kategorii Skladba, bylo odloženo na neurčito.

Již za pár dní by se jí ale mohla dočkat. 20. června odvysílá Česká televize letošní netradiční ceremoniál, který se uskuteční zcela bez přítomnosti diváků, zazní však téměř všechna původně oznámená hudební čísla.

Organizátoři vysvětlili, že se nechtěli spokojit s pouhým vyhlášením výsledků v tiskové zprávě, natož pak se zrušením celého ročníku, a tak se smířili s tím, že akce neproběhne v původně plánovaném rozsahu.

První kolo hlasování skončilo 20. ledna. Celkově v něm pod dohledem notáře v 15 kategoriích hlasovalo 351 členů České hudební akademie, kterou tvoří hudební odborníci z řad novinářů, dramaturgů, pořadatelů koncertů i muzikantů, dosavadních držitelů Anděla. Bude mezi ně od příštího roku patřit i talentovaná dcera legendárního zpěváka.

Témata: Charlotte Gottová