Rezková to chce Gottové vytmavit: Dominice poslala jasný vzkaz!

Šárka Rezková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2020 16:00

Šárka Rezková má s Dominikou Gottovou, které poskytla po jejím návratu azyl, stále nevyřízené účty, a tak není divu, že jí v těchto dnech poslala jasný vzkaz. Co dceři slavného zpěváka vzkazuje?

Šárka Rezková byla tou osobou, která v závěru loňského roku poskytla pomocnou ruku vracející se Dominice Gottové, když ji společně se svým partnerem dala střechu nad hlavou. Po odchodu dcery legendárního zpěváka ale došlo mezi oběma ženami k rozkolu.

Gottová se kolegyni svého zesnulého otce snažila všemožně dehonestovat, ona by jí ale ráda dokázala, že je na omylu. „Nesedím doma a nic nedělám, jak si ona myslí! Mám příští týden ve čtvrtek první vystoupení po té koronakrizi, tak ať přijde a přesvědčí se,“ řekla Rezková webu ahaonline.cz.

Dominika ale na vážně míněnou pozvánku zatím neodpověděla. „Ona teď neodepisuje nikomu, není třeba dva dny na příjmu, jak jsem se dozvěděla. Tak uvidíme. Když přijde a bude si chtít promluvit, ráda si s ní po koncertu sednu,“ konstatuje zpěvačka.

Ráda by si s ní totiž vyříkala některá její mediální vyjádření o půjčce či údajném milenci, kterého měla mít. „Jsou to všechno nesmysly a chtěla bych to s ní nějak dořešit,“ dodala Rezková.

Témata: Šárka Rezková Dominika Gottová