Agáta Prachařová zmizela: Ztracena v zemi, kterou Češi milují!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 15:25

Agáta Prachařová zmizela z Česka. Zatímco většina lidí nemá na cestování do ciziny ani pomyšlení, ona už za hranice vycestovala. A ztratila se v zemi, kterou Češi tak moc milují.

Když na počátku koronavirové epidemie z úst povolaných zazněla, že možná až dva roky nebude možné cestovat ven ze země, Agátu Prachařovou, která je zvyklá jezdit na dovolené do zahraničí, to bezpochyby nepotěšilo. Naštěstí se brzy ukázalo, že to tak vážné nebude.

Přesto její fanoušky jistě překvapilo, když se ve středu bez předchozího varování objevily na jejím instagramovém profilu fotografie pořízené v zahraničí. „Výlet… a proč by ne,“ napsala nejprve stručně dvojnásobná maminka.

Obě děti nechala moderátorka a bývalá modelka podle všeho doma a za hranice vyrazila sama. Brzy navíc odhalila, jaká země se stala její cílovou destinací. „Ztracena v Chorvatsku,“ uvedla u druhého zveřejněného snímku.

Letos musela Prachařová k moři jinam, než měla ve zvyku. V posledních letech totiž lítala do Izraele, kde její maminka doprovázela svého manžela na diplomatické misi. Veronika Žilková se ovšem před několika týdny vrátila domů, aby se mohla starat o maminku.

Témata: Agáta Hanychová