Petr Janda šokuje: Zpověď rockera! Alkohol, hodně holek,…

Petr Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 14:47

Petr Janda jako správný rocker nemá problém mluvit o svých životních zážitcích, i když jde o věci, kterými by se někdo jiný rozhodně nechlubil. Co prozradil ze svých let s kapelou Olympic?

Mezi lidmi obecně panuje přesvědčení, že rockové hvězdy mají hodně blízko k návykovým látkám. Nejslavnějším představitelem tohoto žánru v Česku je už dlouhá desetiletí kapela Olympic, jejíž nejvýraznější tváří je Petr Janda.

Frontman známé skupiny byl hostem talkshow 7 pádů Honzy Dědka, což je hudební publicista, a tak ho pochopitelně zajímalo, jaký vztah zpěvák a kytarista k těmto věcem měl. „Po koncertě jsme popíjeli,“ přiznal upřímně dle webu ahaonline.cz.

Jak takové dlouhé večery přesně probíhaly? „Koupili jsme nějaké levné pití a to jsme do sebe na pokoji lili, pustili muziku a vytahovali se, jak to rozbalíme a ty rockerské kecy,“ vysvětlil Janda.

„Když byly holky, tak to bylo ještě dobrý. V jedno období jich bylo fakt hodně, to jsme museli selektovat. Ty, které vypadaly, že s nimi nebude legrace, jsme nebrali. A ono dostat holku na hotel nebyla žádná legrace. Ne, že by nechtěly, ale dostat je přes vrátného byla potíž. Bylo blbý, když si pro ně pak přišli rodiče, to se taky párkrát stalo,“ dodal.

Témata: Petr Janda