Dominika Gottová cítí ZRADU: Jde o „druhého tátu“!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 11:11

S takovou zradou Dominika Gottová bezpochyby nepočítala. Jde o jejího „druhého tátu“ Václava Peigera, který před několika dny náhle zemřel, a tak se s ním chtěla pochopitelně rozloučit. Jenže to nebude možné.

Jak vás stars24.cz informoval, v exotické Dominikánské republice na konci května zemřel Václav Peiger (†67), se kterým se velmi dobře znala Dominika Gottová. I když mu tak nikdy neřekla, považovala ho za svého druhého tátu.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka chtěla dát choreografovi poslední sbohem, ale podle informací webu blesk.cz jí jeho pozůstalí udělali pořádnou čáru přes rozpočet a připravili pořádně hořké zklamání.

Co přesně se stalo, není zcela jasné. Gottová se ale podle všeho posledního rozloučení se zesnulým Peigerem nezúčastní. Důvody server nezveřejnil, pouze uvedl, že to nijak nesouvisí s žádným z koronavirových opatření.

Peigerovi se přitížilo bez jakéhokoliv předchozího varování. Jeho bytná se svým manželem reagovali ihned a zavolali záchranku. Ani třicet minut trvající snaha zdravotníků ho přivést zpátky k životu za pomoci defibrilátoru ale k ničemu nevedla.

Témata: Dominika Gottová