Tereza Kerndlová zná výsledky testu na koronavirus: Čeká, co bude dál!

Tereza Kerndlová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 9:48

Tereza Kerndlová se nedávno vrátila ze Španělska a rozhodla se nic neponechat náhodě. S manželem si zašla na testy na koronavirus a už dokonce zná jejich výsledek. A čeká, co bude dál?

Opravdu dlouho trčela Tereza Kerndlová se svým manželem ve španělské Marbelle, kde je uvěznila koronavirová epidemie a uzemněná letadla. Na návrat do rodného Česka si pěkně počkali, ale před několika dny konečně dosedli v Praze.

Po návratu domů je ale čekaly nemilé povinnosti. Sympatická kráska a její manžel se museli podrobit testu na přítomnost nového koronaviru. „Tak výsledky na covid-19 s mým mužem už známe… Teď čekáme, co dál,“ držela fanoušky na instagramu v napětí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tereza Kerndlova (@terezakerndlova), Čen 10, 2020 v 2:03 PDT

Oblíbená zpěvačka dokonce na sociální síti zveřejnila krátké video z testování, o kterém se říká, že je pěkně nepříjemné. Její grimasy na záběrech to v podstatě potvrzují. Za ujištění, že je zdravá, to ale bezpochyby stálo.

„Díky všem, kteří nám drželi palce! Strach jsme neměli o nás, ale o mé rodiče, i když jsme dodrželi všechna bezpečnostní opatření, abychom je nenakazili. Teď se můžem konečně obejmout… jsou negativní!“ oznámila Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová