Andrea Pomeje: Petra už si „ochočila“ jako Jirku!

Andrea Pomeje a Petr Plaček u vánočního stromku 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 16:40

Andrea Pomeje věnuje práci opravdu hodně času a upotřebí u ní asistenta. Dřív ho dýdžejce dělal její manžel Jiří, teď přiznala, že už si podobně „ochočila“ i současného přítele Petra.

O současném partnerovi Andrey Pomeje se vždy psalo jako o svalnatém pokrývači, to už ale tak docela není pravda. Svaly disponuje Petr Plaček dál, avšak změnil zaměstnání. Teď mu dělá šéfa přímo jeho přítelkyně.

„Teď je takový můj tour manažer a bodyguard v jednom. A jde mu to,“ prozradila sympatická tmavovláska webu expres.cz a doplnila, že na akce s ní svalovec jezdí už od druhého dne, co se seznámili.

Dýdžejka připomněla, že dřív pro ni to samé dělal dnes již zesnulý manžel Jiří (†54). „Předtím se mnou jezdil Jirka. Brala jsem to tak, že jsou to naše společně vydělané peníze. Bez něj bych to taky nezvládla odřídit. Jít do klubu sama je také nesmysl,“ konstatuje Andrea, která Petra najala poté, co skončil v předchozím zaměstnání.

„On to pracovní nasazení, které měl, tak nemá. Změnil to, abychom to vše zvládali. Když jsme bydleli v Praze, vstával v půl páté, jel do Poděbrad, odsud jeli pracovat, končil v půl čtvrté, do Prahy se vracel v sedm večer a v pátek jsme vyráželi na cesty. Byla to otázka času, kdy mu tělo řekne, že takhle ne. Tak to hodně omezil,“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje