Leoš Mareš: Podezření z protekce v SuperStar?!

Leoš Mareš s Monikou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 13:41

Leoš Mareš letos poprvé dělal v hudební talentové soutěži SuperStar porotce, nikoliv moderátora. Až po skončení poslední řady si v souvislosti s ním objevilo podezření z protekce.

Letošní řada SuperStar už zná svého vítěze, až nyní se ale objevilo možné podezření z protekce. Poměrně daleko totiž v oblíbené show došla sedmnáctiletá Dominika Lukešová, která – jak se ukázalo – je v příbuzenském vztahu s jedním z porotců. Jenže o nějakém protěžování nemůže být řeč.

Leoš Mareš o tom totiž podle všeho neměl ani tušení, stejně jako samotná soutěžící. Rodina jí všechno řekla až po vyvrcholení hudební talentové soutěže. V jejím průběhu tedy nikdo nemohl nic namítnout.

„Dozvěděla jsem se to teprve včera od táty. Táta má bráchu, ten má manželku a její máma je sestřenice maminky Leoše. Takže je něco jako můj vzdálený strejda? Je to hustý. Sama jsem to ještě nevstřebala,“ řekla Lukešová webu super.cz.

S Marešem se kvůli tomu zatím nespojila, a tak netuší, zdali on o vztahu ví. „Jeho maminka a maminka mého táty pracovaly na stejném místě, na nádraží v Berouně. A vím, že se kamarádily. Tak možná Leoš něco tuší,“ dodala soutěžící.

Témata: Leoš Mareš Superstar