Eben a Kostková: Tajemství 16 let trvajícího vztahu ODHALENO!

Marek Eben moderuje StarDance 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 13:03 | Aktualizováno: 11. června 2020 12:55

Marek Eben a Tereza Kostková utvořili před mnoha lety jednu z nejúspěšnějších moderátorských dvojic v Česku. Známá herečka se nyní rozhodla prozradit, v čem tkví tajemství tohoto úspěchu.

Letošní televizní podzim se obejde bez oblíbené StarDance, po dvou řadách po sobě totiž pravidelně následuje pauza. Bude se týkat také ústřední a populární moderátorské dvojice, bez které si diváci už tento pořad neumí představit.

Hned od první řady ji tvoří noblesní Marek Eben s kolegyní Terezou Kostkovou. Dnes už na lidi jistě působí dojmem dvojice přátel, zprvu to ale mezi nimi bylo trochu jinak. Sympatická herečka řekla, jak to bylo.

„Před těmi šestnácti lety převažovala z mé strany obrovská úcta, někdy až svazující. Úcta setrvává, jen už není tak svazující jako zpočátku. Pojí nás moc vzácné kolegiální přátelství, které nepotřebujeme stmelovat každodenním kontaktem,“ vysvětlila dle webu novinky.cz v rozhovoru pro Právo.

Kostková sice na sociálních sítích funguje, s Ebenem už to je složitější. „Oba jsme v tomhle ‚stará škola‘, nemusíme si přes sociální sítě sdělovat každou maličkost. Kdykoli se však potkáme, okamžitě navazujeme, kde jsme přestali,“ dodala herečka a moderátorka.

Témata: Marek Eben Tereza Kostková