Marka Lamboru proslavila Slunečná: Co ho pojí s touto kráskou?

Andrea Bezděková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 12:24

Marka Lamboru proslavil populární seriál Slunečná, navzdory přání fanoušků ale pár s kolegyní Evou Burešovou neutvoří. Objevily se však spekulace o vztahu s jinou kráskou. Jak to má herec s jednou velice úspěšnou misskou?

Marek Lambora díky angažmá v oblíbeném televizním seriálu Slunečná získal mnoho nových fanynek, z nichž mnohé by s ním jistě rády navázaly vztah. Další by si zase přály, aby to dal dohromady se svou seriálovou kolegyní Evou Burešovou.

Oba dva to opakovaně a celkem hlasitě odmítají, a tak si možná na sympatického herce začaly dělat zálusk jiné slavné krásky. V posledních dnech se objevily spekulace, které jej dávaly dohromady s Českou Miss Andreou Bezděkovou.

Přišel s tím jeden tuzemský server, jehož redakce pojala podezření, protože se ona i Lambora chlubili na sociálních sítích s krátkým odstupem od sebe fotografiemi ze stejných míst. Kráska ale odmítá, že by z toho šlo cokoliv vyvozovat.

„Obdržela jsem několik zvídavých telefonátů a nevím, jak k tomu kdo přišel. Známe se, ale myslím, že v tomhle rybníčku se namátkou zná každý s každým,“ vysvětlila modelka webu super.cz, jak to mezi nimi je.

Témata: Marek Lambora Andrea Bezděková