Dominika Gottová ustoupila Ivaně a spol.: To nikdo nečekal!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2020 8:33 | Aktualizováno: 10. června 2020 12:43

Není žádným tajemstvím, že vztahy uvnitř rodiny Gottových nejsou ideální, dámy ale občas přece jen najdou společnou řeč. Stalo se to i v těchto dnech, kdy Dominika nečekaně ustoupila vdově Ivaně.

Jak vás stars24.cz informoval, Ivana Gottová minulý týden na sociálních sítích oznámila fanouškům, že dlouho očekávaný dokument o jejím manželovi Karlu Gottovi (†80) je hotov a na podzim by se měl objevit v kinech.

Není přitom žádným tajemstvím, že ohledně uvedení snímku do kin dělala drahoty zpěvákova nejstarší dcera. Záběry s Dominikou Gottovou vznikly během loňské rodinné oslavy 80. narozenin Mistra na Bertramce, což se jí moc nezamlouvalo.

Nakonec ale Dominika povolila. „Já jsem Olze Špátové (režisérce – pozn. red.) řekla, že nechci celý ten projekt kazit, že nechci zničit tátovu poctu. Na těch záběrech vypadám hrozně, ale přežiju to,“ řekla nyní webu blesk.cz.

„Ale ptala jsem se ještě na možnost, zda můžeme dotočit aktuální záběry po mém návratu do Prahy, například u tatínkova hrobu. Aby lidé viděli, že jsem se od loňského léta změnila k lepšímu. Snad to bude realizovatelné,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová