Bolek Polívka promluvil o svatbě: Proč to tak trvalo?

Bolek Polívka s manželkou Marcelou (foto: Tino Kratochvíl) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 16:40

Jsou to už více než tři měsíce, co se Bolek Polívka potřetí v životě oženil, tentokrát si musela jeho partnerka svatbu vyčekat. Až nyní oblíbený herec prozradil, proč to v tomto případě tak trvalo.

Na konci února Bolek Polívka všechny dokonale překvapil, když se v naprosté tichosti a tajnosti v Brně potřetí oženil. Po 24 letech vztahu si vzal partnerku Marcelu Černou, s nímž má tři děti, dceru Marianu a syny Jana a Františka Antonína. Až nyní vysvětlil, proč tentokrát tak dlouho otálel.

„Vzali jsme se, protože mám Marcelu rád. Těch čtyřiadvacet let nebyla jen taková delší kamerovka, jak by si někdo mohl myslet. Slíbil jsem jí, že až bude mít padesátiny, vezmu si ji, pokud tedy děti budou souhlasit. Náš František pak řekl památnou větu: Tak vítaj do rodiny, mamo,“ prozradil herec dle webu idnes.cz pořadu Showtime.

Žádost o ruku přišla ve foyer divadla. „Slušně, civilizovaně a vychovaně. Poklekl jsem, jak se má, a pak jsem vstal... šťasten. Protože člověk nikdy neví. Měli jsme svatbu civilní i svatbu v kostele. Bylo to pro všechny dojemné,“ konstatoval.

Polívka je přesvědčen, že udělal správný krok. „Je to dobré. Zdá se mi, že jsem si dobře vybral. A Marcelka mi také připadá usměvavá a v dobrém rozpoložení. Koronavirus nám nechci přímo říci pomohl, ale měli jsme díky němu skoro tříměsíční líbánky,“ dodal.

Témata: Boleslav Polívka