Josef Laufer: Padlo zásadní rozhodnutí! Už nešlo dál čekat!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2020 14:00 | Aktualizováno: 12. června 2020 13:30

S Josefem Lauferem mnozí lidé počítali ve svých projektech, legendárního herce a zpěváka bohužel v posledních měsících zradilo zdraví. Proto padlo zásadní rozhodnutí, protože už nešlo dál čekat.

Jak vás průběžně informujeme, osmdesátiletý Josef Laufer už skoro tři měsíce leží v jedné z pražských nemocnic v téměř neměnném zdravotním stavu. Po plánované operaci skončil v kómatu, z něhož se dosud neprobudil.

Letos se měl přitom legendární herec a zpěvák objevit před kamerou v dlouho plánovaném filmu režiséra Tomáše Magnuska. Ten chtěl do svého nového snímku původně obsadit Karla Gotta (†80), nakonec musí náhradu hledat už podruhé.

Podle informací webu super.cz už začalo natáčení s třetím představitelem této role, kterým se stal Ladislav Frej. Všichni zainteresovaní doufají, že tentokrát už šlo o opravdu poslední změnu, a jistě si přejí, aby se Laufer uzdravil.

Zatímco filmaři už čekat nemohli, v divadle stále věří, že se Laufer dá dohromady na chystanou premiéru muzikálu pro děti, na kterém se autorsky podílel.

Témata: Josef Laufer