Marek Eben a Tereza Kostková: Poprvé jim to spolu nevyšlo!

Marek Eben a Tereza Kostková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 18:08

Marek Eben a Tereza Kostková tvoří už pěknou řádku let osvědčenou moderátorskou dvojici. Oblíbená herečka ale přiznala, že spolu mohli uvádět televizní pořad již dávno. Proč jim to napoprvé nevyšlo?

Bez Marka Ebena a Terezy Kostkové jako moderátorů už si StarDance snad ani neumíme představit. Tuhle dvojici jsme přitom klidně mohli mít spojenou s úplně jiným televizním pořadem, na kterém se nakonec podílel pouze první jmenovaný.

„Hodně dávno, to mi bylo nějakých dvacet, jsem se dostala do finále konkurzu na moderování soutěžního pořadu O poklad Anežky České,“ prozradila Kostková webu novinky.cz a vysvětlila, proč jim to tehdy ještě nevyšlo.

Ve finále se potkala se svou spolužačkou Klárou Doležalovou, která nakonec pozici získala. Podle Kostkové zaslouženě. „Já tehdy ještě působila až dětsky, ona byla mnohem ženštější,“ konstatuje herečka a moderátorka.

„Když se připravovala StarDance a vybíral se k Markovi Ebenovi moderátorský protějšek, vzpomněl si na náš nedopovězený příběh z Anežky České. Už byl vhodný čas, byla jsem zralejší, moderátorsky ostřílenější. Pro mě zase jeho jméno bylo zárukou, abych řekla ano,“ dodala Kostková.

Témata: Marek Eben Tereza Kostková