Lucie Vondráčková po rozvodu s Plekancem opět ve svatebním: Chystá další veselku?

Lucie Vondráčková 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. června 2020 17:08

Zpěvačka Lucie Vondráčková se po letech opět oblékla do svatebního. Chystá snad po nepovedeném manželství s hokejistou Tomášem Plekancem další veselku?

Lucie Vondráčková má za sebou nepovedené manželství. S hokejistou Tomášem Plekancem sice má dva syny, jejich vztah ale už dávno skončil. Sportovec už dokonce založil novou rodinu s tenistkou Lucií Šafářovou.

Soud kvůli rozvodu sice definitivně skončil teprve před necelými dvěma měsíci, Vondráčková už se ale přesto opět oblékla do svatebních šatů! Neznamená to ale, že by se opět chystala pod čepec.

Na instagramu jen zveřejnila fotografie z natáčení nového videa. Klip k písni Růže ze stejnojmenného alba, které vyšlo v listopadu 2018, se natáčí v Mikulově.

Právě fotka ve svatebním některým fanouškům připomněla Plekance, kterému nemohou přijít na jméno. „Pleky, Pleky, kam si dal oči, chlap si našel chlapa, Luci ty jsi tak nádherná žena. Mně to hlava nebere,“ diví se krachu manželství mezi Vondráčkovou a Plekancem jedna z uživatelek.

Příznivci zpěvačky také doufají, že se Lucie k oltáři i v reálném životě ještě jednou dostane. „Lucinko, úžasné. Krásné jste obě, moc ti to sluší. Přeji Ti ze srdce ještě jednu šťastnou svatbu, abys měla stále úsměv na tváři,“ přeje si fanynka Ilona,.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec