Tereza Kerndlová: Necudné fotky z bazénu a test na koronavirus!

Kerndlová, Tereza 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. června 2020 14:17

Zpěvačka Tereza Kerndlová opravdu umí provokovat! Na sociálních sítích sdílela další fotky z dlouhé dovolené ve Španělsku. Na snímcích v bílých plavkách toho ukázala opravdu hodně!

Terezu Kerndlovou a jejího manžela Reného uvěznil nový koronavirus ve španělské Marbelle, a to na pořádně dlouhou dobu. Do Česka se zpěvačka snažila dostat už na počátku dubna, letecká doprava byla tehdy prakticky ze dne na den přerušena.

Domů se tak dostala až po třech a půl měsících! Dokonce tak promeškala 75. narozeniny svého tatínka Ládi Kerndla. Není proto divu, že po návratu zamířila Tereza jako první právě k rodičům.

Nezapomněla si sebou vzít ani roušku, aby náhodou své blízké neohrozila. V nejbližší době se také chce nechat otestovat! „Prožívám tu nejkrásnější karanténu v živote! A zítra mě čeká koronatest, tak držte pěsti!“ svěřila se Tereza v pondělí na instagramu.

Přesto se nezdá, že by na chvíle na nucený pobyt ve Španělsku vzpomínala ve zlém! S fanoušky se podělila o velmi pikantní fotku! Tereza je na ní v bazénu a na sobě má bílé jednodílné plavky. Ty ale více ukazují než zakrývají! Na fotkách se tak provokativně rýsuje bradavka.

Fanoušci si toho samozřejmě nemohli nevšimnout. Nadšeni jsou především pánové. „Miss mokré tričko??“ žertuje jeden z Tereziných fandů. „Sen každého chlapa, sexy holka, mokré plavky a nakousnuté jablko,“ pochvaluje si další.

„Kdyby neměla Terezka manžela takového fešáka, tak bych se hodně snažil. krásná a z dobrého rodu.“ přiznává otevřeně další uživatel.

Témata: Tereza Kerndlová