Šok a zklamání! Vdově po Šuralovi jeho rodina vyčítá nového partnera a dítě!

Josef Šural 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 13:31

Od loňského tragického úmrtí Josefa Šurala se prohlubuje příkop mezi vdovou Denisou a rodinou fotbalisty. Nejbližší příbuzní zesnulého reprezentanta dlouho mlčeli, teď se ale rozhodl promluvit jeho otec Josef.

Rodina tragicky zesnulého fotbalisty Josefa Šurala musí mít z dění posledních týdnů velice rozporuplné pocity. Zatímco jeho kamarádi založili nadaci, vdova nedávno přivedla na svět syna, kterého má s novým partnerem. Tatínek reprezentačního útočníka prozradil, jak nové skutečnosti přijal.

Třeba o těhotenství Denisy se dle svých slov dozvěděl až z médií. „Byl to pro mě obrovský šok a jedno velké zklamání!“ řekl webu expres.cz. „Jinak mě mrzí, že Denisa uvádí špatné vztahy s rodinou. O ničem takovém ale nevím, my jsme jí nikdy nic neudělali. Až postupem času vázla z její strany komunikace a o vnoučatech jsme se převážně domlouvali s jejím rodiči,“ konstatuje pan Šural.

Toho nepříjemně zaskočila i slova nového partnera vdovy. „Po přečtení rozhovoru s tím pánem jsem byl v šoku. Některé jeho výroky mě opravdu nadzvedly. Nejdřív se nám ‚pochlubil‘ tím, že Pepíka vůbec neznal, a pak si dovolí ho očerňovat tím, že po sobě zanechal dluhy. To je nehoráznost,“ nešetří silnými slovy.

„Člověk určitého formátu by takové věci vůbec nezmiňoval, stejně jako to, že mu Vaneska ‚prý‘ chce říkat tati. To už je úplně zbytečné jakkoliv komentovat. Pokud se tomu ovšem vůbec dá věřit,“ dodává Šural.

Témata: Josef Šural Denisa Šuralová