Jaroslav Uhlíř: NOVÉ INFORMACE o jeho "zmizení"! Kam ho před týdnem vezli?

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 12:10 | Aktualizováno: 8. června 2020 17:36

Minulé pondělí zaskočila celé Česko zpráva o pátrání po Jaroslavu Uhlířovim, naštěstí všechno dobře dopadlo. Až po týdnu ale vycházejí najevo některé další podrobnosti. Kam ho tehdy vezli záchranáři?

Přesně před týdnem zaměstnávalo policisty v Praze pátrání po hudebníkovi a skladateli Jaroslavu Uhlířovi, který byl několik hodin nezvěstný, než se ho podařilo najít v centru města. Následoval výslech na policii a převoz autem záchranné služby.

Až nyní se objevily informace ohledně toho, kam jej záchranáři odvezli. Podle informací webu blesk.cz populární muzikant souhlasil s návrhem manželky, aby ho vyšetřili v psychiatrické nemocnici. Po pár hodinách byl ale propuštěn domů.

„Pana Uhlíře vezli do Bohnic, policie i manželka chtěli vědět, zda tam není nějaký zásadní problém. Asi za dvě hodiny ho pustili s tím, že jeho stav hospitalizaci nevyžaduje a že se s ním neděje nic zásadního,“ tvrdí zdroj zmíněného serveru.

Sám Uhlíř k celému incidentu z minulého pondělí řekl, že se „cítí opravdu špatně“. Podle jeho slov se to musí spravit samo. Na vysvětlení nyní čekají i pořadatelé koncertů, kteří si teď nejsou jistí, zdali hudebník bude schopen vystupovat.

Témata: Jaroslav Uhlíř