Karel Gott (†80): Je HOTOVO! Vdova Ivana potěšila fanoušky dobrou zprávou!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2020 11:33

Karel Gott opět ožije! Jeho manželka Ivana v těchto dnech potěšila jednou zprávou fanoušky svého zesnulého muže, podařilo se totiž dokončit dlouho očekávaný dokumentární film. Kdy půjde snímek o slavném zpěvákovi do kin?

Fanoušci zesnulého Karla Gotta (†80) se letos mají opravdu na co těšit. V prosinci, pokud už to situace v zemi bude dovolovat, se mají uskutečnit dva velké vzpomínkové koncerty v pražské O2 aréně. To ale není všechno.

V pátek přišla vdova Ivana Gottová s další velkou novinou. „Milí manželovi příznivci, s velkou radostí vám mohu sdělit, že celovečerní film o Karlovi je dokončen,“ napsala na manželově instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Čen 5, 2020 v 6:41 PDT

„Jsem šťastná, že vám zde mohu poprvé představit první plakát filmu Karel. Mějte se krásně,“ dodala Gottová. V propagačním materiálu je uvedeno, že dokumentární snímek dorazí do kin na podzim, konkrétní datum ale chybí.

Dokument režírovala filmařka Olga Malířová Špátová, se kterou Gott ochotně spolupracoval do posledních sil. Legendární zpěvák zemřel počátkem loňského října, kdy ve věku 80 let podlehl vážné nemoci.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová