Veronika Žilková měla manžela v politice: Důvod, proč si na to nezvykla!

Veronika Žilková a Martin Stropnický 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 19:59

Veroniku Žilkovou a jejího manžela Martina Stropnického sice spojuje herecké povolání, on ale poslední roky tráví ve službách státu. Několik let byl dokonce politikem. Oblíbená herečka si na to niky nezvykla.

Veronika Žilková se před několika týdny vrátila do Česka, aby se starala o svou maminku. V Izraeli nechala svého muže samotného na diplomatické misi. Jaký je vlastně život s mužem, který pracuje pro stát?

V pořadu Blízká setkání na vlnách Českého rozhlasu herečka prozradila, že od jisté doby to snáší lépe. „Jsem ráda, že můj muž už není v politice, ale je státním úředníkem, takže můžu jezdit metrem,“ prohlásila dle webu rozhlas.cz s tím, že když byl ministrem, bylo to horší.

„Jezdili jsme na dovolenou, já svlíkla své stařecké tělo do plavek a vedle mě seděli nádherní vysportovaní vojáci. Já šla do vody a oni za mnou. To nebylo příjemný a nedá se na to zvyknout,“ konstatuje.

Manželství s Martinem Stropnickým tedy rozhodně nelituje. „Já skousnu všechny vlastnosti okolo, když na toho chlapa můžu být hrdá, že on neuhne a neudělá nějakou levárnu,“ dodala Žilková.

Témata: Veronika Žilková