Týnuš Třešničková ukázala své silikony: Fanoušci jsou zděšeni!

Třešničková, Týnuš 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. června 2020 16:52

Popálená Týnuš Třešničková se toho opravdu nebojí! Nestydí se ukázat své popálené tělo. Na nových snímcích odhalila nejen zjizvené ruce, ale i své silikonové přednosti! Jenže ne všechny fanoušky svými provokativními fotkami nadchla!

Youtuberka Týnuš Třešničková pořádně zaskočila Čechy! Na instagramu zveřejnila hodně odvážné fotky, které odhalují část jejího poprsí. „Když se letos nedostanu na tropický ostrov, udělám si ho doma,“ napsala Týnuš ke svým novým snímkům.

Na fotkách má velmi odvážné bikiny, ze kterých se jí derou ven její silikonové vnady. Takzvaný „underboob styl“ rozdělil fanoušky na dvě části. Jedněm se líbí a na adresu youtuberky nešetří chválou.

„Každej si může co chce ale tvl tahle slečna je prostě hot a to jí nikdo neodpáře. Nemusí se za nic stydět a tohle je absolutní top,“ píše se v jednom z pochvalných příspěvků. „Já si nemůžu pomoct, ale tenhle underboob trend je strašně hot,“ pochvaluje si další diskutující.

Další ale tak nadšení nejsou. „Mě by zajímalo, co to je za modu, že koukají ze spoda prsa? To vypadá, jak když ti to je malý a nebo sis to špatně stáhla. Navíc to musí být extrémně nepraktické a působí to vulgárně,“ stěžuje si jedna z přispěvatelek.

„Jako žena se mi líbíš ale ty plavky jsou strašný. Působí to lacině, vulgárně. Potkat v tomto nějakou slečnu, řekla bych si, že je to špatně zvolená velikost,“ přidala se další.

Další navíc poukazují na to, že po tom, co má Týnuš za sebou, by se měla chovat více pokorně.„Já nechápu, že po tom, co se ti stalo, nemáš stále nastavené žádné priority... To hledáš způsoby, jak zaujmout? Já to prostě fakt nechápu,“ kroutí hlavou jedna z diskutujících. Naráží tak na fakt, že se Týnuš dlouhé měsíce léčila kvůli vážným popáleninám, které utrpěla v jednom z tureckých barů.

Témata: Týnuš Třešničková