Lucie Šafářová o lásce k dceři: Přísahám, že…

Lucie Šafářová s dcerou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 16:06

Lucie Šafářová pověsila loni tenisovou raketu na hřebík, teď už si užívá několik měsíců mateřství. Evidentně jí role maminky hodně baví. Co nyní prohlásila o lásce k dceři?

Čas letí… Tento měsíc uplyne půl roku od chvíle, co se Lucie Šafářová stala maminkou roztomilé dcery Leontýnky, jejímž tatínkem je Tomáš Plekanec. A tříčlenná rodinka, ve které dominují sportovní geny, stále působí nadmíru spokojeně.

Před časem se na sociální síti pochlubili fotografií z vylidněného centra Prahy, konkrétně z Karlova mostu, který je jindy plný turistů. Jak to tak vypadá, někdejší úspěšná tenistka ale s holčičkou chodí na procházky i sama.

V těchto dnech se Šafářová na instagramu pochlubila snímkem z přírody, u kterého se vyznala ze své lásky k malé dceři. „Teď bych přísahala, že ji nemohu milovat víc, a přesto vím, že ji zítra budu milovat víc,“ napsala.

Je zkrátka vidět, že si Lucie mateřství užívá. Zatím můžeme jen hádat, zdali Leontýnka zůstane jedináčkem, nebo se dočká sourozence. Z tatínkovy strany už má dva nevlastní brášky.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec