Seriálová hvězda Zahradnická PORODILA: Je to dcera s krásným jménem!

Lenka Zahradnická 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 14:00

V českém šoubyznyse opět nastal čas gratulací. Ve čtvrtek se stala dvojnásobnou maminkou herečka Lenka Zahradnická, kterou diváci znají z mnoha populárních seriálů. Narodila se jí dcera s krásným jménem.

Herečka Lenka Zahradnická se dnes dopoledne pochlubila šťastnou novinkou ze svého osobního života. „Včera se stal zázrak… Ano, hodně pršelo a bouřilo. Ale to hlavní, narodila se nám Jovanka!“ prozradila na instagramu.

„Už teď je pochopitelně geniální, má neuvěřitelně moc vlasů a krásná je, až okenní tabulky praskají,“ pokračovala hrdá dvojnásobná maminka. Na Jovanku už doma čeká starší sestřička Jasmínka.

Hvězda seriálů Ulice či Ordinace v růžové zahradě nezapomněla poděkovat příbramské oblastní nemocnici. „Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci! A speciální poděkování ještě tomu, kdo vynalezl rajský plyn, protože to, co já s ním zažila, nikdy z hlavy nevymažu. Myslím, že nás bude víc,“ konstatovala.

Na závěr Zahradnická poděkovala partnerovi, který „dělá krásný vlasatý holky“, a vyzvala ostatní, aby to pořádně oslavili. „Tak pijte a volejte sláva!“ vzkázala.

Témata: Lenka Zahradnická