Monika Bagárová tomu sama nevěří: Tohle dělá pár dní po porodu!

Monika Bagárová už je s dcerou doma 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 12:22

Monika Bagárová sama nevěří tomu, jak zatím zvládá první dny mateřských povinností. Když se dcera Rumia minulou středu narodila, vůbec by jí nenapadlo, čeho bude již v následujícím týdnu schopná.

Monika Bagárová se od minulé středy sžívá s rolí maminky. Řadě žen nějaký čas trvá, než si zvyknou na nový režim. Sympatické zpěvačce se to podle všeho podařilo poměrně rychle, alespoň to vyplývá z jejího příspěvku na sociální síti.

„V den narození Ruminky by mě ani omylem nenapadlo, že za pět dní budu zase lítat po baráku, uklízet, vařit a prát. Ženské tělo je prostě neuvěřitelné. Maminky jsou bohyně,“ svěřila se na svém instagramovém profilu.

I když už se tedy Monika věnuje i jiným činnostem, rozhodně novorozenou holčičku nezanedbává. „Být mámou je nejkrásnější záležitost. Stále na ní koukám, ani tomu nemůžu uvěřit. Takovej zázrak náš milovanej,“ konstatuje porotkyně právě skončené řady SuperStar.

Bagárová rovněž nezapomněla poděkovat těm, kteří ten zázrak pomohli uskutečnit. „Chtěla bych moc poděkovat Ústavu pro péči o matku a dítě za obrovskou péči, profesionální a velice ochotný přístup,“ dodala.

Témata: Monika Bagárová