Jaroslav Uhlíř dělá lidem starosti: Čeká fanoušky zklamání?

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 11:44

Jaroslav Uhlíř je mimořádně populární napříč generacemi a na jeho koncerty chodí mnoho fanoušků. Teď se ovšem lidé obávají zklamání. Jak to bude s naplánovanými koncerty na léto?

Pondělní pátrání po údajně ztraceném hudebníkovi a skladateli Jaroslavu Uhlířovi a následný vývoj přidělává starosti pořadatelům koncertů. Naplánována byla minimálně čtyři vystoupení do konce letních prázdnin, jejich osud je teď ale nejistý.

Jeden z koncertů se měl uskutečnit v polovině července v Riegrových sadech v Praze na Žižkově. „Zjišťujeme, zda je Mistr v pořádku, protože zájem o jeho koncert je velký, a neradi bychom fanoušky zklamali. Snad nejde o nic závažného,“ řekl webu blesk.cz pořadatel Petr Šimek.

Další muzikantova vystoupení se měla uskutečnit ve Slavičíně, v Hlučíně a v Dobrušce, teď jsou ale jedno jako druhé v ohrožení. I když informace o závažnosti jeho problémů se značně rozcházejí. Organizátoři nejspíš čekají především na vyjádření samotného interpreta.

Uhlíř zatím k celé záležitosti promluvil jen jednou, když se navzdory tomu, že o tom moc nechtěl hovořit, nechal slyšet, že se „cítí opravdu špatně“. Podle jeho slov se to musí spravit samo. Hudebník loni prodělal infarkt.

Témata: Jaroslav Uhlíř