Dominika Gottová: Na Slovensku objevili její dopis! Tohle neměl nikdo vědět!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 11:06 | Aktualizováno: 5. června 2020 21:29

U našich sousedů na Slovensku objevili dopis z pera Dominiky Gottové, ve kterém dcera legendárního zpěváka psala něco, co se měla dozvědět pouze její kamarádka. O čem se jí svěřila?

Upřímnost Dominiky Gottové v nedávno vydané knize o jejím tatínkovi možná některé lidi nepříjemně překvapila, zvlášť co se týče jejího vyprávění o vlastním intimním životě. Dokonce se v ní v podstatě přiznala k bisexualitě.

Slovenskému webu pluska.sk se teď podařilo získat dopis, který prý Dominika poslala kamarádce na Slovensko. I ten se týkal intimností. „Líbí se mi to, ale já jsem už taková. Nemohla bych bez toho být. Ale nemysli si o mně nic špatného, nejsem žádná…,“ hájila se v něm.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka měla jinak slabost pro muzikanty, jednoho si nakonec dokonce vzala za muže. V posledních měsících se však manželství s finským kytaristou Timem Tolkkim snaží rozvést.

Podle serveru však měla zálusk na zpěváka Thomase Anderse z legendární německé kapely Modern Talking. „Často přemýšlím, jaké by to bylo s Thomasem v noci. Nechci se do nikoho zamilovat, miluji jen Thomase,“ napsala prý Gottová v dopise. Uhnat se jí ho ale nepodařilo.

Témata: Dominika Gottová