Andrea Pomeje opět řeší dluhy po Jiřím: Vztekala se na něj!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 9:03

Když loni Jiří Pomeje zemřel, zanechal tu po sobě velké dluhy, které částečně spadly do klína jeho ženě Andree. Diskžokejka nyní prozradila, jak to nakonec dopadlo. Vyčítá to manželovi?

Když loni v únoru umřel Jiří Pomeje (†54), vdova dobře věděla, že ji čeká spousta starostí s vyřizováním pozůstalosti. Nebylo žádným tajemstvím, že jako filmový producent nasekal obrovské dluhy. „Tam toho bylo strašně moc,“ přiznala Andrea Pomeje pro web expres.cz.

„Byly tam věci, které se řešily z minulosti, které Jirka lepil dalšími půjčkami, které jsem si na sebe psala já, protože to jinak nešlo. To mi zůstalo a to se muselo vyřešit,“ připomíná maminka jejich dcery Aničky.

I když šlo o „hrozné částky“, Andrea to dle svých slov s pomocí rodiny a blízkých vyřešila. „Byla jsem na Jirku naštvaná, že to neřešil. Teď nemyslím v době nemoci. To jsem si přála, aby se uzdravil. Ale předtím jsem na něj naštvaná byla,“ svěřila se dýdžejka.

„Jirka mě naučil spoustu věcí, které mi teď ty peníze vydělávají. Bez něj bych to neuměla a patřilo to k tomu se nějak vykoupit. On v tom uměl žít, ale pro mě to bylo nové, žít s pocitem, že se někomu dluží nějaké peníze,“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje